Hotell Lund

Hitta de mest prisvärda hotellen i Lund
Intresseanmälan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Hotell Lund – Hitta billiga hotell i Lund

Hur du får det bästa erbjudandet på hotell priset

När du bokar ett hotell, kan du frestas att gå till webbplatser som Hotels.com eller Expedia.com för att få det bästa priset. Men de som får de bästa priserna för alla typer av hotellrum är de som gör sina bokningar genom att ringa runt och fråga efter bästa priset först.

Ja, det gammaldags sättet med ett telefonsamtal till själva hotellet är bäst när du inte bara vill ha de bästa priserna, men är också säker på att få vad du vill. Här är fem tips för att få det bästa erbjudandet på hotellets priser:

  • 1 Ring det aktuella hotellet. När du vill få det bästa erbjudandet på hotellets priser, leta reda på numret till hotellet på nätet i stället för på en webbplats som erbjuder sig att boka åt dig. Bokning via Expedia eller Hotels.com innebär att du måste ta kontakt med dem och inte hotellet om det uppstår problem. Till exempel, vi åkte till Grand Hotell Lund,  och hade problem att hitta det. När vi ringde Expedia, satt vi i telefonkö i 20 minuter. Till slut så gav vi upp och ringde en vän som letade fram numret till Grand Hotell Lund så vi kunde få en riktig vägbeskrivning.
  • 2 Fråga om rabatterade priser. Du vet inget om eventuella rabatter om du inte frågar. Reser du i militärtjänsten? Fråga om rabatt för militärer. Ett exempel på detta gjordes klart för oss när vi bokade detta hotell i Lund.
  • 3 Se till att få namnet på chefen och en bekräftelse. Ett problem som människor har när de bokar via en tredje part är att de inte stavar namnet rätt eller inte ger det exakta bokningsnumret.
  • 4 Använd ett kreditkort när du bokar. Ett varningens ord när du bokar via hotels.com är att de vill att du på förhand betalar för rummet.
  • 5 Hitta telefonnumret till hotellkedjans kundsupport. Om det är ett problem med hotellrummet och du inte får den bästa garanterade priset, då måste du ringa hotellets kundsupport. De kan erbjuda en liten återbetalning, men bara om du ringer dem.

När du vill få det bästa erbjudandet på hotellets priser, se till att hitta själva hotellet där du planerar att stanna, ring dem och se till att de ger dig rätt information och att det finns en verklig hotellchef, boka med ett kreditkort, så att du har någon form av möjlighet om något går fel och se till att du aldrig i förväg betalar för ett hotell som är bokat av en tredje part.